Pravila o korištenju osobnih podataka

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju „Prvi put“, koji se održava od 09. rujna 2020. u 9.00 sati do 30. rujna 2020. u 23.59 sati ustupate osobne podatke iz obrasca za prijavu (Ime, prezime, e-mail adresa i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. prikuplja temeljem članka 6. stavak 1. točke b) Opće uredbe o zaštiti podataka za potrebe provođenja nagradnog natječaja. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradnog natječaja te u svrhu objave dobitnika na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 09. rujna 2020. do isporučenja svih nagrada, a od dana zaprimanja Vaših podataka.

Prethodno navedene osobne podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. će proslijediti i Zagrebačkoj banci d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Trg Bana Josipa Jelačića 10 za potrebe obrade u svrhu odabira i proglašenja dobitnika nagradnog natječaja. Zagrebačka banka kao Pokrovitelj može prikupiti dodatne Vaše podatke u skladu s Pravilima nagradnog natječaja i postupkom odabira dobitnika.

U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite 24sata d.o.o. slanjem e-mail obavijesti na marija.leakovic@24sata.hr kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke.

U skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr.

Dodatne informacije o Vašim pravima i načinu ostvarenja istih potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na www.24sata.hr odnosno od Zabe na linku https://www.zaba.hr.